De lancering van een sfeervol lifestyle merk

Maison Bleu collectie koffie

Groot nieuws! Het lifestyle merk Maison Bleu én haar nieuwe website zijn gelanceerd! Het tijdloze merk dat staat voor genieten weet met de producten de bijzondere momenten te koesteren. Denk hierbij aan romantisch dineren, picknicken met familie en barbecue avonden met vrienden.

Op onze nieuwe site kunt u de eerste sfeervolle producten van het merk Maison Bleu vinden en in uw favorietenlijstje plaatsen. Op dit moment zijn we druk bezig met de fotografie van diverse producten en kunt u héél snel nóg meer producten verwachten!

Maar wat kunt u nu vinden? Diverse houten kistjes voor binnen en buiten, gekleurde of neutrale mandjes voor boodschappen of ter decoratie en zelfs whiskystenen die uw drankje lekker koel houden.

Bekijk onze productcategorieën voor alle producten en gebruik de filter om het product te vinden dat bij u past! Heeft u misschien interesse om verkooppunt te worden van Maison Bleu? Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Maison Bleu.