De eerste Maison Bleu dealer

Na het eerste gesprek met Kaasmeester Richard over de plannen van Maison Bleu werden wij diezelfde avond door hem gebeld. Vol enthousiasme vroeg hij of hij dealer kon worden van Maison Bleu en dat hij meteen wilde starten met de verkoop van de producten! Door het enthousiasme van Kaasmeester Richard kwamen de plannen van Maison Bleu in een stroomversnelling. We hebben alle voorbereidingen getroffen om een dealernetwerk uit te rollen en een website laten ontwikkelen waar u alle producten en dealers kunt vinden.

Mede dankzij het enthousiasme van Kaasmeester Richard is het merk Maison Bleu nu volop actief. Daarom is het zeker de moeite waard om deze vakman eens te bezoeken, u te laten adviseren en een lekker stukje kaas te kopen. Want lekkere en goede kaas, dat heeft hij zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Maison Bleu.