Kaasspeciaalzaak Kalkman, de tweede dealer

Via-via werd Peter Kalkman van kaasspeciaalzaak Kalkman getipt over het merk Maison Bleu. Peter was direct enthousiast en vond het een mooie aanvulling op zijn assortiment. Peter Kalkman werd in 2006, na veel ervaring in andere kaaswinkels opgedaan te hebben, eigenaar van de speciaalzaak. De zaak kreeg een nieuwe naam: ‘Kalkman, specialist in kaas.’

Door de jarenlange ervaring beschikt de kaasspecialist over kennis en kwaliteit. “Het certificaat van de kritische Stichting Kaas- en Delicatessen Winkels Nederland hebben wij ieder jaar ontvangen en in 2012 werden we uitgeroepen tot de 7e kaasspeciaalzaak van Nederland! In Den haag werden we zelfs 2e!” vertelt Peter Kalkman vol trots.

Naast goede kwaliteit kaas staat de kaasspeciaalzaak ook bekend om de klantvriendelijkheid. In 2011 werd de zaak grondig vernieuwd. “Ieder product uit het assortiment hebben we een logische plek gegeven, wat onze klanten heel erg waarderen.” En nu staan de producten van Maison Bleu er ook bij. Een perfecte toevoeging op het assortiment van Kalkman, specialist in kaas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Maison Bleu.