William de kaasboer, de derde dealer

De derde dealer van Maison Bleu; William de kaasboer! William werd meteen enthousiast van de gedachte om dealer te worden van de producten van Maison Bleu. De winkel van William de kaasboer is te vinden in Lekkerkerk en heeft een groot assortiment aan boeren kazen, Hollandse kazen volgens traditioneel recept en heerlijke buitenlandse kazen, noten, tapas en olijven. Voor ieder wat wils dus!

William is erg creatief in het maken van cadeaupakketten voor iedere gelegenheid of feestdag en maakt ze zelfs op maat. Naast pakketten maakt William de kaasboer ook huisgemaakte dipsauzen voor bij de borrel!

De producten van Maison Bleu passen perfect bij zijn assortiment en zijn goed te combineren in de cadeaupakketten van Wiliam de kaasboer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Maison Bleu.