Onze vierde dealer: pop-upwinkel Cheese Experience

Maison Bleu heeft een vierde dealer erbij! De nieuwe dealer is een ontzettend leuk initiatief voor het trekken van toeristen en Gouwenaars. We spreken hier over de pop-upwinkel van de Cheese Experience in Gouda!

Deze pop-upwinkel is gevestigd aan de Lange Tiendeweg en heeft een assortiment van Goudse producten, souvernirs en kaasproducten. Verder is er lokaal bier te vinden en zijn er Goudse stroopwafels en stroopkoeken van Punselie te koop. En nu ook de producten van Maison Bleu!

De pop-upwinkel is een aanzet voor de (vrijwel zekere) komst van de Cheese Experience in Gouda, wat allerlei attracties en evenementen op het gebied van koeien en kaas bevat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This function has been disabled for Maison Bleu.