De start van een succesvol lifestyle merk

De oorsprong van Maison Bleu ontstond in een dorpje in de Franse Provence.

Een Nederlands stel vestigde zich daar om hun droom te verwezenlijken. Het stel, Thomas en Daphne, hadden beiden een grote liefde voor natuurlijke materialen, Frankrijk en lekker eten. Dit zorgde ervoor dat het stel in 2007 verhuisde naar Frankrijk. In een zoektocht naar een passend huis stuitten ze op een kleine woning uit 1893. Een klein, oud boerderijtje met blauwe luiken en deuren. Dit was hun droomhuis.

Daphne was erg creatief en hield van het ontwerpen van accessoires voor in de keuken, voor een picknick of bij een heerlijk diner. Thomas was erg handig met materialen en kon alle ideeën van Daphne produceren. Dit vormde het stel tot een creatief duo.

Broodplanken, potten, kratjes en vele andere producten werden voor eigen gebruik gemaakt. Al snel kregen de buren en andere mensen in het dorp interesse in de producten van Daphne en Thomas. De verkoop in het dorp werd een succes en het stel besloot in 2010 familie in Nederland om hulp te vragen bij de verkoop in hun vaderland. Sindsdien worden de producten verkocht onder de naam Maison Bleu, een verwijzing naar het huis waar Thomas en Daphne het merk begonnen én nog steeds wonen.

Maison Bleu merk hamburger

This function has been disabled for Maison Bleu.