Over ons

De start van een succesvol lifestyle merk

Gezelligheid, warmte en exclusiviteit, dat is Maison Bleu! Sinds 2016 ontwikkelt Maison Bleu een eigen collectie lifestyle producten. De collectie wordt ieder jaar aangevuld met nieuwe artikelen die zorgvuldig en met liefde zijn samengesteld. 

Beleving

Het creëren van de juiste sfeer met gevoel voor stijl. De producten uit ons assortiment hebben nét dat beetje meer exclusiviteit om tot een ware beleving te komen. De momenten van het samen met familie en vrienden genieten van tapas, borrelen of drinken, komen met Maison Bleu nog meer tot zijn recht. 

Assortiment

 Kwaliteit staat voorop, maar onze collectie is ook zeer betaalbaar.

Het assortiment groeit hard en Maison Bleu volgt ieder jaar gericht de trends om te blijven verrassen. Of het nu gaat om een fondueset, een katoenen touwmand, een luxe plank of een biercooler. Het is er. Veel producten zijn ideaal om een mooi pakket in op te maken of om te verwerken in een pakket. Maar ook voor wederverkoop zijn de producten uitermate geschikt.

Dealers

De producten van Maison Bleu worden verkocht bij retailers en speciaalzaken. Op zoek naar één van onze verkooppunten of heeft u interesse om zelf dealer te worden? Neem contact met ons op!